2-5 DAGER LEVERING GRATIS FRAKT PÅ HÅREXTENTION 30 DAGER GARANTI KJØP I DAG BETAL SENERE MED KLARNA  

Vilkår og betingelser

Royal Hair A/S © 2022

Følgende generelle vilkår gjelder for alle avtaler som du inngår med Royal Hair AS. Når du legger inn en bestilling, godtar du disse vilkårene. Vilkårene gjelder kun for deg som er kunde og som gjør bestillinger via nettbutikken www.royalhair.no Bestillinger gjort av personer under 18 år vurderes etter gjeldende regler for kontantkjøp, og bestillingen skal godkjennes pr. en verge.

Royal Hair AS tar forbehold om at varer kan være utsolgt, at det kan være bilde- og skrivefeil på nettsiden, for eksempel feil i produktbeskrivelser eller tekniske spesifikasjoner, at prisene kan være feil eller at det er prisjusteringer (f.eks. som følge av prisendringer hos leverandører eller endringer i valutakurser), eller at det er feilinformasjon om en vare på lager. Royal Hair AS har til enhver tid rett til å rette slike feil, samt til å endre eller oppdatere slik informasjon. Dersom det er oppgitt feil pris på en vare du har bestilt, vil vi selvfølgelig varsle deg om dette og avvente din aksept av en korrigert pris før vi fortsetter å behandle din bestilling. All bildeinformasjon i nettbutikken skal kun ses som illustrasjoner. Det er ingen garanti for at slike illustrasjoner viser antall varer du mottar, eller at det er eksakt utseende, funksjoner eller opprinnelse til varen. Alt i nettbutikken tilhører Royal Hair AS eller deres lisensgivere. Opplysningene er beskyttet gjennom blant annet åndsverkrett og markedsrettslige regler. Dette betyr at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafikk, design, layout også

informasjon om varer, tjenester og annet innhold skal ikke kopieres eller brukes uten skriftlig samtykke fra Royal Hair AS.

Vi har til hensikt å bidra til en god tvisteløsningsprosess. Royal Hair AS er ikke ansvarlig for forsinkelser som skyldes forhold som er rimelig utenfor Royal Hair AS ‘kontroll. Eksempler på slike omstendigheter er generelle arbeidskonflikter, krig, brann, lynnedslag, endringer i myndighetsbestemmelser, tekniske problemer, feil i strøm/telekommunikasjon/dataforbindelser eller produksjonsfeil, valutakurssvingninger eller naturkatastrofer (“force majeure”). Disse forholdene vil virke frigjørende som medfører fritak for erstatning og andre sanksjoner. Skulle en slik situasjon oppstå, vil Royal Hair AS informere deg om den aktuelle situasjonen. Dersom forholdene har vart i mer enn to måneder, har både du og Royal Hair AS rett til å heve kjøpet med umiddelbar virkning. Royal Hair AS forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst. Alle endringer i disse vilkårene vil bli publisert i nettbutikken. Endringer gjelder fra du har akseptert vilkårene ved nytt kjøp eller ved å besøke nettbutikken, eventuelt 30 dager etter at Royal Hair AS har informert deg om endringene.

HUMNHAiR AS overholder personvernloven. I forbindelse med din registrering og bestilling samtykker du også i at vi i henhold til personvernloven lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å oppfylle avtalen med deg.

Ta kontakt med vår kundeservice dersom du er misfornøyd med varer som du har bestilt i vår nettbutikk. Dersom du ikke er fornøyd til tross for dette, kan du kontakte Forbrukerådet.no eller EU-kommisjonens nettplattform for tvisteløsning: www.ec.europa.eu/odr.

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

Prisene på produktene i nettbutikken hos Royal Hair AS er alle inkludert 25 % mva. Mer om denne kildetekstenKildeteksten er nødvendig for å få mer informasjon om oversettelsen
Send tilbakemelding
Sidepaneler

kontakt
  • A: Teatergata 14, 2000 Lillestrøm
  • A: Majorstuveien 36, 0367 Oslo.
  • E: post@royalhair.no
  • T: +47 91 90 81 60