Slavic hair

Royal Hair ble etablert i 2021, med et mål om å tilby det aller beste kvalitetshåret til våre kunder. Vi er de første i Skandinavia som tilbyr ekte slavisk hår direkte fra fabrikk.

LES MER

Vår historie

Royal Hair ble etablert i 2021, men vår erfaring fra hårbransjen strekker seg helt tilbake til 2006. Før vi startet salong satte vi oss et mål – å finne det aller beste kvalitetshåret til våre kunder. Med dette bega vi oss ut på en spennende reise, hvor vi testet alt av hår med varierende farger og kvaliteter.

Jakten på det perfekte håret var en omfattende prosess, med et overveldende utvalg av tilbydere og varianter. Mye av håret som selges på markedet er enten syntetisk eller kommer fra Kina eller India, og disse har en helt annen hårtype enn den vi har i Skandinavia. Til tross for at det er menneskehår, er det ofte blandet ut med syntetiske fibre. Det kan ha blitt samlet fra gulvet i frisørsalonger, hårbøster eller fra rituelle hårklipp (barbering) hos kvinner. Samtidig er håret ofte samlet fra flere kvinner og ikke fra en enkelt donor, noe som ikke var den kvaliteten vi ønsket.

Etter mye søking og testing kom vi over en ekte krone – slavisk hår. Vi så umiddelbart det enorme potensiale denne hårtypen hadde i Norge. Med vår lange erfaring og lidenskap for hår, var vi fast bestemt på å tilby dette fantastiske håret til våre kunder. Med dette ble vi de første i Skandinavia til å føre ekte slavisk hår direkte fra fabrikken.

Hvorfor velge slavisk hår?

La oss starte med det grunnleggende, hva er egentlig slavisk hår? Kort forklart er det hår som er donert/solgt av kvinner fra post-slaviske land. Håret er mest kjent for sin bemerkelsesverdige kvalitet, men har også andre unike egenskaper og fordeler.

Glatt og silkemyk tekstur
Slavisk hår har en glatt og silkemyk tekstur som er veldig lik den opprinnelige hårtypen vi har i Skandinavia. Dette gjør at extensionet blander seg naturlig med ditt eget hår og skaper et sømløst og naturlig resultat.

Slitesterkt og allsidig
Slavisk hår er kjent for sin slitestyrke, noe som gjør at det kan behandles på akkurat samme måte som ditt eget hår. Du kan bleke, farge, vaske og style håret uten at det mister sin naturlige glans og mykhet. Dette gir deg friheten til å eksperimentere med ulike farger og frisyrer.

Skånsomt og trygt
En annen fordel med slavisk hår er at det er skånsomt for håret og hodebunnen. Det er ikke tilsatt kjemikalier som kan forårsake irritasjon eller ubehag, noe som gjør det til et trygt valg for tynt hår og/eller sensitiv hodebunn.

Lang holdbarhet
Siden slavisk hår er 100% naturlig og ikke inneholder syntetiske fibre eller kjemikalier, kan du være trygg på at håret har god holdbarhet. Med riktig pleie og vedlikehold kan du bruke hårforlengelsene over en lengre peridode, noe som også er en god investering for lommeboken.