Om Oss

Royal Hair AS ble etablert i 2021 med en visjon om å være 100% åpne og ærlige med våre kunder.

Over 15 års erfaring fra bransjen.

Vi ønsket å finne det beste kvalitetshåret på markedet og testet derfor alt hår med forskjellige farger og kvaliteter. Etter mye testing og leting kom vi over slavisk hår, som er direkte donert/solgt av kvinner fra slaviske land. Slavisk hår er kjent for å ha en glatt og silkemyk tekstur, og er kåret til den beste kvaliteten i verden. Dette gjør håret til det perfekte valget for hair extensions og parykker.

Med sterk lidenskap for hår og kvalitet ble dette et soleklart valg for oss. Vår målsetting er å levere miljøvennlig hair extensions av beste kvalitet til våre kunder, og vi tilbyr derfor kun 100% naturlig hår fra slaviske land.

Kvalitet, Miljøvennlighet og Kompetanse.

Tjenester

Etter over 15 år i bransjen har vi testet ut alle hårtyper med forskjellige farger og kvalitet. Sammen med dyktige fagfolk har vi kvalitetssikret både arbeidsforhold hos de ansatte og prosedyrer for behandling av løshår. Vi er de første i Skandinavia som leverer 100%

menneskehår, samt kurs i Keratin Hair Extensions med godkjent sertifisering. Her lærer du å behandle håret på en profesjonell måte som bevarer kvaliteten. Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyd, og er derfor de første som tilbyr 100% fornøydgaranti.

Kvalitet

Kvalitet behøver ikke å koste skjorten. Ved hjelp av gode forhandlinger og større innkjøp, har vi klart å hente den beste kvaliteten av menneskelig Remy-hår til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av å kunne levere verdens beste hårkvalitet til våre kunder i Skandinavia. Royal Hair leverer håndlaget Hair Extensions som er tilpasset kundens

hodefasong, behov og ønsker. Hver eneste hestehale er unik og blir donert, og det er derfor noen ganger lengre leveringstid på spesielle hårfarger og lengder.

Miljøvennlig

Vi satser på kvalitet og miljø. Våre produsenter behandler mørkt hår i to uker før det er klart for levering, og lyst hår i 21-25 dager. Den langsomme prosessen skyldes at vi skal kunne bevare kvaliteten og teksturen på håret. Vi jobber hver dag med å kvalitetssikre våre produkter, slik at vi kan levere det beste resultatet til våre trofaste kunder.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte i innboksen din.