Hair Extensions: Velg riktig metode

Les vår guide som hjelper deg med å velge riktig Hair Extensions og festemetode. LES MER

Det kan være utfordrende og tidkrevende å finne riktig type Hair Extensions blant de uttallige alternativene som finnes. Vi har derfor laget en guide som kan hjelpe deg med å velge riktig festemetode som passer for deg og din livsstil. Du er også velkommen til å besøke vår salong for å se og prøve på håret før du tar en beslutning, eller booke en gratis konsultasjon.

Før du velger metode, er det viktig å tenke på hvilket resultat du ønsker å oppnå med håret. Ønsker du å variere mellom ulike frisyrer eller ønsker du en mer langvarig løsning? Royal Hair tilbyr både midlertidige og permanente hårforlengelser.

Midlertidige metoder

Hvis du ønsker å pynte håret litt ekstra for en spesiell anledning, er en midlertidig løsning perfekt for deg. Vi tilbyr ulike typer hårforlengelser som gir deg muligheten til å eksperimentere med forskjellige stiler og looks, og som enkelt kan fjernes etter behov og ønske.

Clip-on: Praktisk festemetode ved hjelp av klips, slik at du enkelt kan feste og fjerne håret når du selv ønsker. Vi tilbyr Clip-on i ulike farger og lengder, slik at du kan tilpasse hårforlengelsene til ditt eget hår. Håret kan brukes til både ekstra volum eller lengde, og kan klippes og styles på samme måte som ditt eget hår.

 • Passer til både tynt og tykt hår
 • Et supert alternativ for deg som driver med mye idrett, da du enkelt kan ta av håret før trening og slipper å vaske det like ofte

Ponytail: Lengre og fyldigere hestehale på en rask og enkel måte, som festes til ditt naturlige hår med klips. Enten du ønsker en klassisk og høy hestehale eller en mer avslappet stil, vil ponytail extensions gi håret ditt et ekstra løft. Kommer i flere farger og lengder og blir håndsydd og tilpasset ditt hår ved bestilling.

 • Passer til både tynt og tykt hår
 • Supert alternativ for deg som driver med mye idrett
Clip-on hair extensions
Ponytail hair extensions

Permanente metoder

Permanente hårforlengelser er et supert alternativ dersom du ønsker hår som varer lengre. Vi tilbyr Keratin Extensions, Regular og Invisible Tape Extensions.

Keratin: Vår mest populære metode for permanent hårforlengelse, som kan brukes til både ekstra volum eller lengde. Kommer i forskjellige farger og lengder fra 40-115 cm. Vi bruker italiensk keratin av beste kvalitet, som er festet på hårforlengelsene for hånd og uten bruk av maskin. Dette gjør festene nærmest usynlig og skaper et naturlig og sømløst resultat. Vi tilbyr Standard fester 08, Micro 04 og Nano 0.2, avhengig av hva som passer best for din hårtype og tykkelse. Vi anbefaler denne metoden for minst mulig skade og utslett i hodebunnen.

 • Varighet på 3-6 måneder etter montering, og kan heises opp inntil 5 ganger med riktig pleie og vedlikehold
 • Passer til både tykt og tynt hår og anbefales spesielt for tynt og skjørt hår
 • Kan brukes på kort hår (fra ca. 2 cm lengde)
 • Supert alternativ til en aktiv livsstil da håret enkelt kan settes opp og styles som du ønsker

Regular og Invisible TapeDen enkleste metoden for påsett og vedlikehold, hvor hårforlengelsene blir festet til ditt eget hår ved hjelp av tape. Kan brukes til både ekstra volum og lengde, og kan enkelt tas av og settes på av en profesjonell frisør/stylist. Festemetoden er svært skånsom da den ikke krever varme som kan skade ditt naturlige hår.

 • Varighet på 6-8 uker etter montering
 • Kan gjenbrukes ved hjelp av tape refills
 • Passer til både tykt og tynt hår
 • Anbefales for tynt og skjørt hår

Weft: En rask og enkel metode for å legge til lengde eller fylde til ditt eget hår. Håret kommer i flere farger og lengder og kan klippes og styles på samme måte som ditt eget hår.

 • Passer for deg med normalt til tykt hår
 • Supert alternativ for deg som driver mye med idrett

Virgin: Kan festes med tape, clip-on eller keratin og kommer i flere farger og lengder. Løshåret er laget av ubehandlet kjemisk menneskehår og er samlet fra èn enkelt donor.

 • Passer til både tynt og tykt hår
 • Kan gjenbrukes ved tape refills eller keratin fester
Keratin hair extensions