Fargeguide

Ved hjelp av vårt fargekart kan du få en bedre oppfatning av hvordan fargene ser ut, samt hvilken farge som passer best til ditt hå

Ved hjelp av vårt fargekart kan du få en bedre oppfatning av hvordan fargene ser ut, samt hvilken farge som passer best til ditt hår. Det er også mulig å mikse flere farger dersom du ønsker bayalage- eller ombre-effekt. Vi anbefaler å blande minst to fargenyanser for å få bedre spill i håret. 

Det er viktig å huske på at fargekartet fungerer som en veileder, og at fargene derfor kan se noe annerledes ut i virkeligheten. Royal Hair Extensions er laget av ekte hår, og vil derfor oppføre seg på samme måte som naturlig hår. Hvert hårstrå er unikt, og fargene på extensionene kan derfor variere noe.  

Vi anbefaler at du besøker vår salong for å sikre at du får riktig farge og det resultatet du ønsker. Alternativt kan du bestille våre gratis fargeprøver, som gir deg muligheten til å se og teste fargene hjemme. Disse små prøvene kan gi deg en mer realistisk oppfatning av hvordan fargene vil se ut i håret ditt.  

Bli inspirert av våre kunder

Kunder Hair Extensions
Kunder Hair Extensions
Kunder Hair Extensions