Online booking

Hår Extensions Kurs

Ønsker du å videreutvikle deg innenfor Hair Extension Styling?
Hair extensions er etterspurt i skjønnhetsindustrien, for mange kvinner har mangel på volum og manglende evne til å vokse sitt eget hår til ønsket lengde er et presserende problem. Arbeidet krever omsorg og aktsomhet fra en med utdanning innen montering og behandling av Hair Extension. Din kunnskap er viktig for en perfekt resultat!

I snitt kommer 95% av alle kunder etter 3-6 mnd tilbake for oppheising til salongen, slik at en fornøyd kunde kan henvende seg til en Spesialist i årevis!

  Helt fantastisk service og vakkert hår. Er superfornøyd med alt. Anbefaler på det sterkeste!!
  Yagmur Selcuk
  Den fineste lengste utvidelsen jeg noen gang har hatt med 10/10 service. Kamilla er utrolig dyktig og har lengst erfaring med extensions i det meste av Skandinavia. La aldri noen andre flytte håret mitt etter dette besøket!
  Amanda Real
  Hattene hennes har vokst raskt på flere år nå, men ikke ved et uhell over RoyalHair. Så jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt denne gangen, og det er det jeg er veldig glad for! Jeg har aldri hatt hårextensions av så god kvalitet før!Jeg får daglige komplimenter for håret mitt! Så det er ingen tvil om at jeg ikke kommer før noen andre fra nå av🙌🏼🙌🏼 Anbefales p det sterkeste
  Viljar Wikum
  Veldig fornøyd med både servicen og håret.Kommer å beholder meg for videre mtp extensions.
  Maria Kværnø Pedersen

  ABONNER PÅ NYHETSBREVET VÅRT

  Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte i innboksen din.